Trek`n eat

Trek´n Eat Jægergryde m. pasta og oksekød

Trek´n Eat Jægergryde m. pasta og oksekød 69-7230

Middagsret med 50% pasta, 9% oksekød, fløde, palmeolie, krydderier, champignon, tomater, løg, persille, salt.

Nettovægt: 160 gram.
Tilsæt 480 ml. vand.
Færdig mængde: 640 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1678/399
Protein: 16,8 gram
Fedt: 11,8 gram

Jagten på et varmt og hjerteligt måltid langt væk fra civilisationen kan være så simpelt.

De mildt krydrede noter giver vores oksekødsret en virkelig fornem smag, som vil vække gode minder. Husk et hjertevarmende måltid med venner eller bedstemors elskede hemmelige opskrift. Smagen af ​​oksekød, svampe og nudler er fint afbalanceret og tilbyder en usædvanlig vild smags sensation.

Et strejf persille giver et strejf af raffinement til Trek'n Eat Beef Casserole. Selv i fremmede lande eller backcountry, vil du føle, at du er hjemme i dit hyggelige køkken.

69.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.