Trek`n eat

Trek´n Eat Kartoffelgryde m. oksekød

Trek´n Eat Kartoffelgryde m. oksekød 69-7200

Middagsret med 33% kartofler, 16% bønner, 8% oksekød, gulerødder, krydderier.

Nettovægt: 170 gram
Tilsæt 550 ml. vand.
Færdig mængde: 720 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1150/370
Protein: 17 gram
Fedt: 12 gram

Ægte hjemmelig madlavning til udendørs elskere: Med mottoet "Spis ligesom Mors" er Hearty Potato Stir Fry med oksekød og grønne bønner klar til at tilbyde dig en smagfuld smagoplevelse og ernæringsmæssig godhed på bare 10 minutter.

Oksekød og bønner arbejder sammen som ingredienser til at skabe et smagfuldt måltid. Som normalt hos Trek'n Eat er alle ingredienser naturlige. Derudover udelades kunstige farver samt konserveringsmidler og smagsforstærkere. Hæld i kogende vand, og nyd dette smagfulde måltid efter 10 minutter.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.