Trek`n eat

Trek'nEat - Pasta med laks og Pesto

Trek´n Eat Pasta m. laks og pesto 69-7260

Middagsret med 66% pasta, 2% røget laks, smelteost pulver, ricotta, tomater, mandler, hvidløg.

Nettovægt: 160 gram.
Tilsæt 520 ml. vand.
Færdig mængde: 680 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1698/403
Protein: 16,8 gram
Fedt: 12,2 gram

Dette er THE Trek'n Eat fiskeskål: Delikat macaroni kommer sammen med laks pesto for at omdanne dette til et Trek'n Eat højdepunkt for en ægte fiskefan.

Et strejf af hvidløg giver en behagelig smagsudvidelse, mens tomater sørger for, at der er en frisk hint til måltidet. Spisestueoplevelsen kommer sammen med et drys af bløde mandler. En delikat tunet kombination til epicures, der sætter pris på smagen af ​​denne stærkt anerkendte type fisk, eller som gerne vil vide det bedre.

I sin 2/13 udgave klassificerede det tyske magasin "Outdoor" Trek'n Eat Salmon Pesto med Pasta Dish som "Best Buy".

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.