Trek`n eat

Trek'n Eat - Rispande Balkan 190 gram.

Trek'n Eat - Rispande Balkan 190 gram

Middagsret med 43% ris, tørret oksekød, peberfrugt, løg, tomater, krydderier, sukker, salt.

Nettovægt: 190 gram.
Tilsæt 460 ml. vand.
Færdig mængde: 650 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1647/396
Protein: 16 gram
Fedt: 13 gram

Udsøgte urter giver den ekstra pizzazz, der bærer dine sanser til sydlige europæiske kyster. Som det er traditionelt for Balkan mangler tilsætningen af ​​kød eller ris naturligvis ikke.

Balkan Risotto fra Trek'n Eat kombinerer den bedste af den varierede kulinariske verden af ​​denne geografiske region til en T. Med oksekød og ris i den rigtige balance, vil dine tanker snart føre dig videre til det næste eventyr langs de varme kyster af den fjerntliggende sydlige europæiske kyst eller en tur til det indre, hvor du vil blive charmeret af landskabet og folkene.

Tilberedning:
Tilsæt blot 460 ml kogende vand og rør grundigt. Luk posen og lad den trække i 10-12 minutter. Man kan tilsætte yderligere lidt vand hvis man ønsker en tyndere konsistens.

85.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.