Trek`n eat

Trek´n Eat Mælkepulver 2 liter

Trek´n Eat Mælkepulver 2 liter 69-623

Mælkepulver der røres op med koldt vand. Glutenfri.

Nettovægt: 250 gram.
Tilsæt 2 liter vand.
Færdig mængde: 2250 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 2270/496
Kulhydrat: 38 gram
Protein: 27 gram
Fedt: 26 gram

Aldrig igen en grumpy morgen, fordi din kaffe mangler mælk. Vores Mælkepulver giver dig kun det bedste, Koen har at byde på. Simpelt bland mælkepulveret med vand, og din mysli, havregryn og andre varme korn vil smage ligesom du altid kan lide dem.

Vores Whole Milk Powder indeholder ingen tilsætningsstoffer, herunder konserveringsmidler eller smagsforstærkere.
250 gram pulveriseret mælk svarer til 2 liter mælk.

45.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.