Trek`n eat

Trek´n Eat Pasta m. kylling og spinat

Trek´n Eat Pasta m. kylling og spinat 69-7300

Middagsret med 50% pasta, 4% kylling, føde, majs, tomater, løg, spinat, krydderier, mælk, salt.

Nettovægt: 150 gram.
Tilsæt 490 ml. vand.
Færdig mængde: 640 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1663/395
Protein: 13,3 gram
Fedt: 9,8 gram

Med den bestemte je-ne-sais-quoi tilbyder denne skål dig en smagskombination, der er noget unik. Pasta er det vellykkede grundlag for denne kombination af spinat og kylling.

Kendetegnet ved Trek'n Eat's Creamy Pasta med Kylling og Spinat er det usædvanlige samspil mellem de omhyggeligt udvalgte ingredienser, der glæder sig med sin milde smagsprofil. Du vil sandsynligvis vække minder om hjemme snarere end langt væk.
Det gør det til en skål til udendørs entusiaster, der minder om hjemme-søde hjem.

69.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.