Trek`n eat

Trek'n Eat - Gourmet vildt gryde 170 gram.

Trek´n Eat Gourmet Vildt Gryde m. pasta 69-7282

Middagsret med 50% pasta, 8% vildtkød (hjort, rådyr, elg), rosmarin, champignon, gulerødder, tomater, paprika.

Nettovægt: 170 gram.
Tilsæt 550 ml. vand.
Færdig mængde: 720 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1557/370
Protein: 15,8 gram
Fedt: 9,8 gram

En skål til ægte gourmeter og fans af madlavning: velsmagende og hjerteligt ret kombineret med svampe og løg.

Nudler fuldføre dette Trek'n Eat måltid for at være sikker på at give tilstrækkelige kulhydrater. Fra den første bid vil du opleve et eventyr i smag, der er intet mindre end lækker, plus retten er let for din fordøjelse.

Det vil ikke vare længe før du længes efter vandreture gennem endeløse skove og grove landskaber, eller til kajak ture på krystalklare søer. Vores Gourmet Game Stew giver naturens smag, uanset hvor i verden dit eventyr tager dig.

85.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.