Trek`n eat

Trek'n Eat - Røræg med løg 125 gram.

Trek´n Eat Røræg med løg 69-626

Morgenmad med 40% æggepulver, palmeolie, mælkepulver, 3,5% løg, salt, tomater, persille, 7,5 ml. sojaolie. Glutenfri.

Nettovægt: 125 gram.

Tilsæt 185 ml. vand.

Færdig mængde: 310 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 2476/595
Protein: 27 gram
Fedt: 48 gram

For at blive på den sikre side af morgenmaden, kan morgenmaden naturligvis ikke mangle det obligatoriske æg. Trek'n Eat's røræg med løg kan piskes op og er hurtigt klar til at spise, hvilket gør starten på dagen perfekt.

Små ternede tomater, delikate urter og velsmagende løg fuldfører morgenens gourmetfornøjelse. Røræg med løg fra Trek'n Eat lover at sætte alle i godt humør på dagen, fordi morgenmaden er som vi ved dagens vigtigste måltid - og det betyder, at der ikke mangler noget på bordet.

45.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.