Trespass udstyr

Trespass Highland DLX Parka - Sort

Når du har brug for en seriøs  vinterjakke så se efter Highland mænds DLX jakke. Denne parka stil jakke er udstyret med en dunfyld, der hjælper til at absorbere og tilbageholde kropsvarme, mens stadig føler letvægts nok, at du ikke bliver overophedet.

Den ydre skal kan prale med en vandtæt struktur takket være 10.000 mm vandtæt stof og tapede sømme, der dækker sømmen. Dens vindtæt overflade afbøjer iskolde vinde, så de ikke er i stand til at nå inde som gør den justerbare hem vindfold og talje. Med en åndbarhed rating på 5,000mp også, vil du ikke behøver at bekymre sig om at føle svedig eller utilpas over længere tids brug.

Derudover hætten er aftagelig, som det er faux pelskant, og den kan opbevares i en af ​​de mange lommer, der også kan bruges til at huse din kit eller daglige must haves. En praktisk jakke, der tilbyder overlegen beskyttelse, blev Highland mænds DLX jakke lavet til episke eventyr samt hverdagen.

Funktioner:
Parka Style Jacket
længere Længde
kontrast Lining
Justerbar Zip off Hood
Justerbar Zip off Faux Fur 4 Udvendig lynlås
2 Indvendig Zip Pockets3 lommer
Justerbare manchetter med Inner Strikkede manchetter
Justerbar Indre Talje
Justerbar snøre Hem
Inner Pen Holder
Specifikationer:
Fabric Sammensætning:
Shell 100% Polyamid TPU membran
Lining 100% Polyester
Filing 90% Ned / 10% Feather

Teknologi:
Tres Tex Membran: Hvis du forestiller dig en enkelt søjle af vand, holdt tilbage af et stykke af vores Tres Tex® stof, kan du begynde at forstå, hvordan vores vandtæt stof værker. Den vandtætte læsning på din jakke eller bukser, er højden i millimeter, at denne søjle af vand ville nå, inden du begynder at sive igennem og kompromis stoffet. For eksempel 5000mm er infact 5 meter vand holdes tilbage af stoffet.
DLX: DLX er en hånd udvalgt område, specielt udvalgt til at give den bedste i ydeevne og funktioner. Dette er den bedste af de bedste og ideel for dem, der kræver en lille smule ekstra fra deres udendørs tøj. DLX spænder over hele kollektionen, fra tilbehør til høje ende overtøj.

2,700.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.