Trespass udstyr

Trespass - Crane DLX down jacket - Herre

PRODUKT BESKRIVELSE

Crane Mænds DLX dunjakke har højkvalitets udendørs slidteknologi, så du kan klare de flete vejrforhold.

Består af en hydrofob down fyldning, der får denne jakke til at holde dig isoleret, selv når den udsættes for fugt, hvilket gør det til en praktisk, pålidelig og stilfuld down frakke.
En vandafvisende front lynlås og brystlomme hjælper yderligere med at få bugt med fugten.

Den elastiske struktur opretholder alligevel jakkens lette følelse og giver dig en god bevægelses frihed. Crane DLX jakke kommer i sort, og har et slankt design, som giver dig den ydeevne, du har brug for.

FUNKTIONER

Stretch Fabric
Down Powerfill 600
Justerbar hætte
Vandafvisende Front Zip
Vandafvisende lynlåse lomme
2 lynlåse i nederste lommer

100% Polyester Downproof lining
100% Polyester Downproof
Fyldning 90% down / 10% fjer hydrofob down

1,250.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.