Trespass udstyr

Trespass - Arabel dunjakke letvægt - Rasberry -Dame

Arabel dunjakken er designet til at modstå kulde, men stadig let og mobil. Det er en ultralet, men alligevel isolerende udendørs jakke, som du vil elske at bære i de koldere måneder.

Fyldt med 80% down materiale, opvarmes varmen inden for polstringen, der hjælper med varme selv i koldt vejr, mens den næsten vægtløse pelsbeklædning gør det muligt at bære den behageligt i lange perioder. Hætten fungerer som en kilde til ekstra isolering og kan også justeres takket være brugervenlige træk.

Funktionel jakke som du både kan bruge som ekstra isolerende mellemlag under skaljakken eller som yderjakke de kolde, tørre dage.

2 lynlåsede lommer sammen med en kontrastbrystlomme betyder, at du også har god plads til alle dine ting. Du kan endda pakke denne jakke væk i sin egen lomme for nem opbevaring, der ikke fylder meget plads i din rygsæk eller bil.

Stofskal: 100% Polyamid 380T
Foring: 100% Polyamid 380T Downproof stof
Fyldning: 80% Down / 20% Feather

599.00 DKK

På lager

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.