Trespass udstyr

Trespass - Bezzy Men`s ski bukser

Trespass - BEZZY MENS SKI PANTS

PRODUKT BESKRIVELSE

Ideelt til skiløbere og spirende snowboardere, Bezzy-mænds ski bukser vil afrunde ethvert sæt tøj til skiturene perfekt.

Polstret, disse bukser er designet med koldisolering for at hjælpe med at modtage og holde på varmen, der udstråler fra din krop, så den kan bruges til at give dig en komfortabel og ensartet varmemængde selv i de koldeste temperaturer.

Når de udsættes for sne og andre former for fugt, vil skibukserne forhindre dig og stoffet i at blive fugtigt, da de er vandtætte til 5000 mm.

Fusioneret med tapede sømme, er disse bukser vandtætte, hvilket betyder, at vanddråber ikke kan passere gennem sømmen, hvilket giver dig fuldstændig beskyttelse. Færdiggjort med en vindtæt struktur, vil skælvninger forårsaget af bidende vinde være en ting fra fortiden ude på bjerget.

Disse skibukser er designet med sidebenzip til ekstra ventilation, og de har sidebelægningsjusteringer for at skabe den bedste pasform, mens de løse knæled hjælper bevægelsen. Andre praktiske funktioner er kick patches, ankel gaiters, aftagelige beslag og 4 lommer, hvilket giver dig rigelig plads til turen.

Fås i sort og du kan nemt finde et par til at matche og opdatere din eksisterende ski tøj. Færdiggør dit udseende med en kontrastfuld skijakke for at skabe et outfit, der virkelig skiller sig ud.

100% fibre
Polstret
4 lynlåse lommer
Aftagelige seler og side midjestyringer
Side ben ventilation ventilations lynlåse
Ankelstartere
Vandtæt 5000mm
Vindtæt stof
Tappede sømme
Isoleret beklædningsgenstand

850.00 DKK

På lager

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.