Trespass udstyr

Trespass - Edin DLX softshell jakke

Når der er brug for en ydre skal, der giver beskyttelse på højeste niveau, men stadig giver dig mulighed for at bevæge dig frit, er Edin DLX softshell jakke et fantastisk valg.

Med en 10.000mm vandtæthed fungerer det ydre stof som et stærkt lag, når det udsættes for fugt, mens hætten vil give yderligere dækning, når det er nødvendigt, og kan sikres med justerbare træk. For yderligere at hjælpe med at reducere risikoen for fugt, er denne jakke også udstyret med en vandafvisende front lynlås og brystlomme.

Da det er blevet fremstillet med et softshell stof, når du bevæger dig, strækker stoffet sig og giver optimal mobilitet, og med justerbare manchetter hjælper det med at holde jakken på plads, så der er ikke behov for at justere med hver bevægelse. Desuden reducerer en åndbarhed på 5.000mvp overophedning og opbygning af sved.

Du kan også holde dine essentials i en af ​​de 3 lommer og lynlåsene hjælper med at holde alt sikkert inde. Denne jakke kommer i sort og er designet til at give det bedste niveau af beskyttelse i hårdt vejr.

TEKNISK BETEGNELSE
DLX

Vandtæt 10000mm
åndbar 5000 mvp

Justerbar hætte
Vandafvisende Front Zip
2 nedre lynlås lommer
Vandafvisende Brystlomme Zip
Flad manchet med justering
95% Polyester / 5% Elastan

TPU Membran

899.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.