Trespass udstyr

Trespass - Gita Womens DLX Waterproof Jacket

Gita er en yderst teknisk dame udendørs jakke fra Trespass high end DLX serien. 
 
DLX Membran stof præstationen er det bedste af det bedste til dem, der kræver lidt ekstra. Gita er testet for at være vandtæt op til 10000mm og åndbar op til 5000mvp. 
Den 100% Polyester TPU membranteknologi og tapede sømme sikrer, at du er beskyttet mod vind, regn og filtrerer fugten væk fra kroppen. Hætten er aftagelig med lynlås og manchetterne er flade med en justerbar støbt fane. 
 
De 2 nederste lommer er med vandafvisende lynlåse, der er en en vandafvisende ærmelomme og en vandafvisende brystlomme med svejset surrounddetaljer, så der er masser af plads til dine hænder og ejendele. 
 
Gita har ekstra fordele ved underarmsventilation, så du kan fjerne overskydende kropsvarme, når det er nødvendigt. Hvis det bliver for koldt, skal du bare lukke ventilen. Med ekstra funktioner, som f.eks. en strammesnor med sidejustering, kan du være sikker på, at din varme bliver holdt inde i jakken. 
 
Tre-lags damejakke til de mest krævende forhold med et højt niveau af slidstyrke. Skaljakke med rummelig og justerbar hætte og flere praktiske lommer. 
 
Waterproof 10000mm
Breathable 5000mvp
Windproof Yes
Taped Seams Yes
FEATURES
 
Shell - 3 Layer Fabric
Water Repellent Front Zip
Underarm Ventilation Zips
Adjustable Zip off Hood
Water Repellent Chest Pocket Zip with Welded Surround Detail
2 Lower Pockets with Water Repellent Zips
Water Repellent Sleeve Pocket Zip
Hem Drawcord with Side Adjuster
Flat Cuff with Adjustable Moulded Tab

1,599.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.