Trespass udstyr

Trespass - Holloway Mens DLX Walking Trousers

Holloway-Mens DLX-vandrebukser er blevet udviklet ved hjælp af en DLX-membran, som giver dig mulighed for at drage fordel af højtydende og pålidelig teknologi udformet med dine behov i tankerne.

Udformet med en vandafvisende finish på 10.000 mm, afbøjes ydre fugt på overfladen, hvilket hjælper dig med at forblive tørt, mens vindtæt egenskaber holder dig varmere. Derudover reducerer en åndbarhed på 5.000mvp kondensopbygning på indersiden forårsaget af sved, hvilket giver dig friskhed selv når du er på farten.

En flad talje med justerbare sidevægge sammen med leddelte knædel fremmer bevægelse ved at tilbyde dig en pasform, som hjælper og opmuntrer til mobilitet. Forstærkede ankel patches giver dem ekstra holdbarhed, ideel til når du tackler det kolde og hårde vejr.

Dertil kommer, at 3 svejsede vandtætte lynlommer holder alle dine værdigenstande sikkert og godt gemt på dig uden at skulle bekymre sig om fugt. Holloway mænds vandrebukser fås i sort og har en D-ring i taljen.

Vandtæt 10000mm
åndbar 5000 mvp
vindtæt Ja

FUNKTIONER
Flad Talje Med Sidejustering
Front Fly Opening
Svejset Vandtæt Zip Lommer
Articulated Knæ Dart
Redforced AnkelPatches
Zipped Side Vent med D Ring i Taljen
Strikket 100% Polyester TPU Membran

998.00 DKK

På lager

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.