Trespass udstyr

Trespass Kitsy Softshell - Dame

Hvis du har brug for en jakke, som du kan bære hver dag, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit, så kig ikke længere end Kisty's softshell jakke.
Ved hjælp af softshell-materialer er jakken ekstremt fleksibel, da den giver dig en fri bevægelsesfrihed.

Stoffet er også vandtæt til 5000 mm, vindtæt og har vandafvisende lynlås for at hjælpe med at afvise fugt. Åndbar til 3000 mvp, du kan nemt bære andre lag under denne jakke uden at komme til at svede for meget.

Denne jakke har er en justerbar hætte, der kan bruges til at holde dit hår tørt og pakke dig godt ind, når det regner og blæser. Snittet er i en slank pasform.

Funktioner:

Kvinders softshell jakke

2 WP Zip Lommer

2-vejs WP Front Zip

Chin Guard

Justerbar hætte

Flad manchet

96% Polyester / 4% ElastanTPU Membran

Vandtæt: 5000mm

Åndbar: 3000mvp

Windproof: Ja

1,099.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.