Trespass udstyr

Trespass Magellan Softshell Boot

Trespass Magellan DLX Trainer Herre er en vandtæt og åndbar sko i bedste DLX kvalitet med vandtæt Hydroguard membran. Ankelstøtterne beskyttelse mod skader og snavs, mens skaftet holder støvlerne stabile på ujævnt underlag. Et polstret fodstop sikrer, at du stadig føler dig komfortabel efter timers gang, og derfor er disse støvler perfekte til vandrere, der gerne vil være let på deres fødder.

Type: DLX Softshell Lightweight
Vandtæt og åndbar Hydroguard membran.
Beskyttende og holdbar allround støvle.
Ankel understøttende polstret krave og fodbase.
Stabiliserende og støttende stålskinne.
Holdbar ydersål med godt greb
Polstret fodseng.
Overdel: Tekstil, PU,
​​For: Tekstil,
Ydersål: Vibramformet EVA, Phylongummi.

1,199.00 DKK

På lager
Levering: 5

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.