Trespass udstyr

Trespass Women’s Ronda Softshell Jacket

Som en del af vores DLX sortiment er kvindernes Ronda DLX jakke designet til at give dig god præstation under forskellige forhold.

Lavet med en DLX membran, får du ikke bare en fleksibel pasform, men også vandtæt stof, der beskytter op til 10.000 mm sammen med en rummelig hætte. Med en letvægtsfølelse, kan du bære denne jakke sammen med flere lag. 

Jakken er skabt med et overordnet poleret look, der gør det smart både med hensyn til stil og ydeevne.

Bemærk: Jakken er konstrueret med vandtæt stof, men på grund af stoffets natur er sømmen ikke tapet. Derfor er den ideel til let regn, men ikke så egnet til langvarig nedbør eller kraftige regnbyger.

Justerbar hætte
Vandafvisende Front Zip
3 vandafvisende lynlås lommer
Chin Guard
Flad manchet med justerbar støbt fane
Waterproof: Yes
Breathable: Yes
95% Polyester / 5% Elastane TPU Membrane

799.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.