Trespass udstyr

Trespass - Sola Womens DLX Walking Trousers

Sola Women's DLX softshell kommer i sort, og er en del af det specialiserede udvalg af udendørs præstationsbeklædning, der gør det muligt for dig at udforske verden hvor som helst. Stoffet har også en vandtæt finish, der forbliver effektiv op til 5.000mm.

Sola Women's DLX softshellbukser fungerer som et hårdt lag i forsvar mod elementerne, og giver ydeevne, holdbarhed og komfort.

Udformet med et softshell stof, artikulerede knæled der sammen med en elastikplade skaber en pasform, der fremmer bevægelse, mens den stadig er holdbar nok til virkelig at komme ind i tykkelsen af ​​det takket være de forstærkede ankel patches. Med elastiske ankler giver sidelynlåse også ventilation, mens en åndbarhed på 5.000mvp forhindrer overophedning.

Stoffet har også en vandtæt finish, der forbliver effektiv op til 10.000mm. Også vindtæt i disse bunddele, når de udsættes for elementerne.

3 svejsede vandtætte lynlommer vil også komme i brug, når du ønsker at gemme ting som din telefon, MP3-afspiller eller andet udstyr uden at bekymre dig om fugt.

Produktegenskaber:
Flad talje med elastik på bagsiden
3 svejsede vandtætte lynlommer
Leddelt Knæ
Forstærkede ankelsyninger
Elastiske ankler med lynlåse sideventil
Vandtæt: 10000mm
Åndbar: 5000mvp
Windproof: Ja

998.00 DKK

På lager

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.