Trespass udstyr

Trespass - Mens Wallis DLX Softshell Jakke

Trespass Mens Wallis DLX Softshell Jakke er en vandtæt og åndbar softshell designet til at holde dig tør og behagelig under udendørs aktiviteter. Dens vandtætte DLX Membran er vindtæt og meget åndbar, hvilket sikrer, at du forbliver tør og beskyttet under de hårdeste forhold.

Funktionerne i Wallis Softshell inkluderer en justerbar tilsluttet hætte, 3 lommer med vandafvisende lynlåse, en hageskærm og kontraststofunderlag.
Vandtæt: 10000mm Åndbar: 5000mvp

Justerbar hætte
Vandafvisende Front Zip
3 vandafvisende lynlommer
Chin Guard
Flad manchet med justerbar støbt fane
95% Polyester / 5% Elastan TPU Membran

 

999.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.