Trespass udstyr

Trespass Womens/Ladies Tarn Technical Walking Boots

Hvis du planlægger en lang vandretur, er Tarns damestøvler et godt valg for at holde dine fødder beskyttet.
Bygget med et robust design, er disse støvler vandtætte og åndbare, der arbejder for at holde fødderne tørre, behagelige og kølige.
Designet med to EVA indlægssåler til støtte for dine fødder, er gummisålen hård og vil ikke lade fugt slippe ind. Det samme gælder for læderets overflade, der også har masker for at fremme luftstrømmen.
Selv fodbasen er beskyttet med vandtæt beskyttelse. Den forstærkede ankel vil give den støtte og beskyttelse, du har brug for til at gå videre over hårdt terræn, og den polstrede fodseng hjælper med at afværge smerter og blærer.

Kommer i brun med kontrastfarve der giver disse støvler en simpel og pæn stil. Perfekt til vandreture af varierende længde.

1,099.00 DKK

På lager
Levering: 5

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.