Trespass udstyr

Trespass - Accelerator- Softshell - herre - sort

Hvis du leder efter en ny, letvægtsjakke, der er perfekt til vandreture, løb, cykelture og mere, er Accelerator mænds softshell jakke et fremragende valg.

Trespass Accelerator Softshell Jakke - Herre. Elastisk softshell jakke med Tres-Tex, som giver en vandtæthed op til 8.000mm og åndbarhed på 3.000mvp. Jakken er lavet af behageligt, elastisk materiale for fuld bevægelsesfrihed og hætten kan fjernes for en mere strømlinet design.

Hætten er også justerbar, ligesom manchetter og forneden på jakken. Tre lavtsiddende lynlås lommer til let opbevaring. Da jakken ikke tapede syninger er den ikke egnet til langvarig nedbør eller kraftige byger.

Der er tre lavprofilede lynlommer til nem opbevaring, og jakkens største lavprofil-lynlåse ender med en hagesikring for at stoppe friktionen. Du kan få denne jakke i grå eller sort, hvilket giver en enkel tilsætning til enhver udendørs stil.

PRODUKT BESKRIVELSE

Softshell jakker er designet til fuld bevægelse og har stretchy kvaliteter, der gør dem perfekte til aktive sysler. Lette og velegnede, du holder dig varm og har beskyttelse mod elementerne i en af ​​disse jakker uden at føle begrænsninger.

Bemærk: Jakken er konstrueret med vandtæt stof, men på grund af stoffets natur er sømmen ikke tapet. Derfor er den ideel til let regn, men ikke så egnet til langvarig nedbør eller kraftige byger.

TEKNISK BETEGNELSE

TP75

Vandtæt 8000mm
åndbar 3000mvp
Tappede sømme

Justerbar lynhætte
3 lavprofilede lynlommer
Flad manchet med justerbare faner
Chin guard
94% Polyester / 6% Elastan TPU Membran

899.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.