Trespass udstyr

Trespass - Kumar- DLX Outdoor - herre - Electric Blue

KUMAR er en yderst teknisk udendørs jakke fra Trespass. 

DLX STRETCH-stoffets ydeevne er det bedste af det bedste stof til dem, der kræver lidt ekstra. KUMAR er testet med en vandtæt ydeevne på op til 20000mm og en åndbarhed på op til 10000mvp. Den 100% Polyester TPU membranteknologi og tapede sømme sikrer, at du er beskyttet mod vind, regn og 100% åndbar. 

Hætten er aftagelig med lynlås og manchetterne er flade med en justerbar støbt lukning. Der er 2 svejsede nederste lynlåslommer og 2 vandafvisende brystlommer, så der er masser af plads til dine hænder og ejendele. 

KUMAR har tilføjet nogle fordele ved at lave underarmsventilation med lynlås, så du kan fjerne overskydende kropsvarme, når det er nødvendigt. Hvis det bliver for koldt, skal du bare lukke ventilen. Med ekstra funktioner som et elastik til sidejustering, kan du være sikker på, at din varme bliver holdt inde i jakken. Den største frontlås er også vandafvisende.

10.000 mvp åndbarhed - delvis mesh foring giver ventilation for ensartet friskhed, selv når du er på farten.

Vandtæt beskyttelsesværdi på 20.000mm - hjælper med at holde dig tør i det hæftige regnvejr.

En hætte, der kan justeres på tre punkter for en bedre pasform.

3lags Skaljakke
Materiale: 100% Polyester TPU membrane
Foring: 100% Polyester
Vandtæthed: 20000 mm
Åndbarhed: 10000 mvp
Kvalitet: DLX
Vindtæt
Tapede sømme
Justerbare manchetter
Vandtæt lynlås
Justerbar, rummelig hætte med zip-off funktion
Vandtætte brystlommer med lynlås
To håndlommer med lynlås
Inderlomme
Ventilation under armene

1,699.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.