Trespass udstyr

Trespass - Qikpac vandtæt Packaway regnbukser- SORT

PRODUKT BESKRIVELSE

Perfekt til at putte i rygsækken. Disse unisex Qikpac pakkebukser hjælpe dig mod det uforudsigelige vejr. Disse bukser er designet med vores Tres-tex stof og er vandtætte til 5000 mm og har tapede sømme, hvilket betyder, at pludseligt regnvejr ikke vil sætte en dæmper på din dag. Desuden er disse bukser med et stærkt åndbart stof fantastisk at holde dig frisk og cool, perfekt til meget energiske aktiviteter.

Let og behagelig, disse vandtætte bukser kan også bæres let over et par bukser til ekstra vandtæt beskyttelse. De elastiske talje- og hævestifter giver dig mulighed for at justere størrelsen til en bedre pasform, mens de 3 lommeåbninger giver dig nem adgang til dine værdigenstande. Og med pacakaway-teknologi kan disse bukser hurtigt og bekvemt sættes i netposen for nem opbevaring, når vejret klarer op. Ideel til ivrige hikere og vandrere, vil disse pakkebukser være et vigtigt stykke udendørs tøj.

TEKNISK BETEGNELSE

TP75

Vandtæt 5000mm
åndbar 5000 mvp
vindtæt Ja
Tappede sømme Ja

FUNKTIONER
Voksne pakke vandtætte bukser

Unisex
Skal
3 lommeåbninger (ingen lommeposer)
Fuld elastisk talje
Pakker i meshpose
Skal 100% Polyamid PU Coating

299.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.