Trespass udstyr

Trespass - Qikpac vandtæt Packaway regnjakke - Aquatic

PRODUKT BESKRIVELSE

Et uundværligt stykke udendørs kit, den unisex Qikpac vandtætte packaway jakke er ideel til regnrelaterede nødsituationer. Designet med pakke teknologi, kan denne jakke let foldes ned og pakkes væk i sin praktiske pose og tages tilbage, hvilket gør den perfekt til uforudsigeligt vejr. Med en vandtæt, vindtæt, åndbar ydre skal, som også har tapede sømme, vil denne jakke beskytte dig mod forskellige elementer.

Ud over al denne teknologi har Qikpac-jakken også en inderstormflappe samt et ventileret bagparti, som fremmer luftens cirkulering og forhindrer overophedning.

Fås i forskellige farver, så du vil sikkert kunne finde en som passer dig, der komplimenterer din stil og smag perfekt samt overholder alle dine udendørs behov. Derfor, om du går til et af årets sommerfestivaler eller går på en vandretur med familien, hvor regnskyl har været forudsagt, er Qikpac jakken der, når du har brug for det.

TEKNISK BETEGNELSE

TP75

Vandtæt 5000mm
åndbar 5000 mvp
vindtæt Ja
Tappede sømme Ja
Sammenfoldelig Ja
Vægt ca. 350 gram (inklusive taske)
Mål pakket i taske Længde - ca. 17,5 cm Omkreds - ca. 33,5 cm

FUNKTIONER
Unisex shell jakke

Vandtæt
Justerbar hætte
2 lynlåse lommer
Fuldt elastisk manchet
Ventileret baggrænse
Kontrast lynlås - lav profil
Jakken pakker i pose
Packable Rain Jacket
Skal 100% Polyamid PU Coating

399.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.