Trespass udstyr

Trespass - Stroll - Skijakke dame

Stroll Womens Ski Jakke giver dig et letvægts lag, der fremmer bevægelse, og er perfekt til en bred vifte af snowsports.

Softshell-paneler giver denne frakke en fleksibel struktur, mens de justerbare træk ved ærmerne og hylsteret giver en behagelig og sikker pasform.
Designet med Comfort Stretch stof, vil du være i stand til at bære det i lange perioder uden at føle dig begrænset. Plus, en vindtæt finish og inderstormsflap betyder, at du har et stærkt lag, når du udsættes for iskolde vinde på vej ned ad skråningerne.
Jakken har 5 lommer, hvor du kan have værdigenstande, uden at bekymre dig om det falder ud, takket være de robuste lynlåse.
Fås i sort, dette slanke design vil se godt ud, når de er parret med sorte skibukser til et samlet poleret look.

Teknisk specifikation:

- polstret
- Softshell Paneler
- Justerbar Zip Off Hood
- 5 lynlommer
- Kontrast trims
- Indre Storm Flap
- Justerbare manchetter
- Snowskirt

Stof sammensætning:
- Shell: 100% Polyester
- Pongee AC Coated
- Softshell: 96% Polyester /
- 4% elastan
- Foring: 100% Polyester
- Polstring: 100% Polyester

Fabric egenskaber:
- vindtæt
- Komfortstræk

1,099.00 DKK

Olympic medal winning swimmer, Michael Jamieson

TRESPASS: Vores historie

Trespass er en af ​​Storbritanniens mest succesfulde udendørs tøj leverandører. Vi har i øjeblikket mere end 150 butikker, et netværk af grossistkunder over hele verden og et blomstrende e-handelswebsted.

Vores virksomhed blev først etableret i 1938 i Glasgow, Skotland. På det tidspunkt havde vi kun 12 maskinister, et lager på 1200 kvm, og vi leverede uniformer og andre tøj til store organisationer, herunder det lokale politi.

Da vores succes voksede, begyndte vi at fremstille et nyt produkt, der ville komme til at forme vores forretning i de næste 70 år. Det produkt, var anorakker og andre vandtætte jakker.