Triop udstyr

HVORDAN SKAL DU BEHANDLE DINE KLATRESKO

Hvis du vælger en perfekt passende sko, betyder det, at ikke kun dine fødder trives, men også skoene selv bedre opfylder deres formål. Hvis du vil opleve denne følelse så længe som muligt, overvej hvordan du forbedrer funktionaliteten og forlænger levetiden på dit fodtøj.

SHOE LIFETIME
Klatresko er forbrugsgoder. Hver brug bidrager til deres slid. Professionelle, der klatre næsten hver dag, bærer vores deres sko inden for et par uger, mens afslappede klatrere sko vil vare meget længere. Dem, der overholder skoplejeinstruktionerne, undgår grov behandling og lad dem veksle i tide, sko vil vare meget længere. Hvad reducerer skoens levetid:

Stående på skoen - ældre hårdt læder syet til indersiden af ​​tandkød eller individ kan lide, hvis de er bøjet belastet af vægten af ​​kroppen og så har du ikke en sko til at passe godt.
Fodtræk - for optimal ydeevne og komfort, bruges læder og sål så let som mulig. Skrabning af sko på klippen slår hurtigere ud på klatringskoene.
Kvaliteten på klipperne - jo mere overfladisk er overfladen, desto hurtigere er det på læder og sål, så du skal være sikker på at rense klatringsteknikken på en ru overflade.

SKO RENGØRING
Beskidte klatresko kan ikke lide sæbe, kemikalier eller vaskemaskine. Varmt vand og medium hård børste er de rigtige værktøjer. Den beskidte ydersål vil holde sig fast igen, når vi bruger en klud med lidt alkohol. Gentag børstning fra finger til tå retning kan forbedre ruheden, men skrabe af gummi, så pas på.

Hvis dine sko er vådt, uanset om det er regn eller vask, skal det tørres langsomt før opbevaring. Fyld det med gamle aviser for at presse fugt (udskift det gentagne gange) og læg det eller hænge det på et godt ventileret sted. Direkte varme eller ild er for skarp og kan forårsage ikke alene ustikket af sålen, men også ødelæggelsen af ​​skoene selv.

LUGT
Ved brug af klatresko kan vi ikke undgå denne kendsgerning - huden absorberer sved. Hvis ventilationen ikke er den rigtige løsning, kan du forsøge at slippe af med bakterierne ved at indefryse dem med spiselig sodavand eller andet desinfektionsmiddel. Desinfektionsmidler er den bedste hjælp, men efter brug kan huden lidt hærde. Hvis ingenting hjælper, er der et ord, en ægte bjergbestiger er kendt af hans lugt.

SHOE STORAGE
Giv dine sko lignende forhold som vinlagring: koldt, tørt, støvfrit miljø og et mørkt rum. Direkte sollys og varme skader brugt materiale. Tørkælder er et godt sted at opbevare.