undertøj aklima uld udendørs underbukser og trøjer

ACLIMA SIDEN 1939

Aclima AS har været i familien Johansens eje siden 1939. I tre generationer har vi været en viktig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben som vi har oparbejdet gennem generationer , er grundlaget for at holde folk tørre og varme. Vårt specielle klima giver en del udfordringer som vi føler vi løser på bedst mulig måde. Vores fokus spænder fra børn i børnehave til flammehæmende og isolerende undertøj til Forsvaret.

Uldspecialisten: Vores vision er at  få flere til at trives udendørs – gøre det godt at være ude! Dette virkliggøres gennem vores forretningsidè; «Aclima skal kombinere kundskap om markedets behov, fibersammensætning, strikking og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj til brug udendørs».
Aclima har specaliseret sig i uldundertøj. Merinoull giver den bedste komfort i de fleste vejr–og temperaturforhold og til de fleste aktiviteter. Som du måske allerede ved har uld en unik evne til at holde dig varm selv om du skulle blvei våd. Med vores produktserie har vi lavet komfortable og slidstærke produkter som giver den bedste svedtransport. Funktion har altid været første prioritet hos os, men vi er også interesseret i hvordan du har det når du bruger det, om du kan lide designet eller har andre forslag til os så vi kan blive endnu bedre.

Aclima holder til på Krøderen, Buskerud lige ved Norefjell. Det er et fantastisk område for produktudvikling og for at teste produkterne både sommer som vinter. Aclima kollektionen dækker udendørsaktiviteter for hele året med undertøj, mellembeklædning, sokker og huer så du og din familie kan holde varmen og have det godt.