undertøj aklima uld udendørs underbukser og trøjer

Aclima Womans WW Grandad Shirt Muskmelon

Komfortabel, funktionel og sporty-chic: Women's Granddad Shirt af Aclima!

Denne merino sweater alt andet end gammeldags! Granddad Shirt leverer virkelig med hensyn til funktionalitet: som en afslappet, letvægtstrøje eller som en funktionel langermet.

Pulloveren er lavet af ren merinould, føles fantastisk på huden og er super varm og åndbar på trods af den fine mesh struktur.

De antimikrobielle egenskaber hos merinould sikrer også, at denne Granddad Shirt ikke opretholder uønskede svedige lugte. Helt perfekt til følsomme næser på ture, der varer flere dage!

Knapstrimmel på kraven er ikke bare en iøjnefaldende detalje - det hjælper også med dressing og klædning. Kvindernes Granddad Shirt ser godt ud, er ekstra funktionel og super komfortabelt - simpelthen perfekt til din næste tur!

Anvendelse:
Produkt, der holder på varmen under aktiviteter som alpint skiløb, udendørs aktiviteter, kajakroning, klatring og lignende.

Granddad trøjen har en lang tradition i Norge. En trøje, der ligeledes kan bruges som en sweater. Granddad trøjen er meget behagelig, den har ribben på ærmerne for at holde den på plads.

Materialer: 200 gr. Blød Merino Uld.

449.00 DKK 649.00